Català castellà Anglès

Empresa


Institut Automatització va iniciar les seves activitats fa més de 35 anys, concretament a la primavera de 1977, sent l'objectiu de la seva activitat la de: Estudis i Subministraments per Automatització, Control, Regulació i Mesura de Processos Industrials.
La nostra activitat és la d'assessorar tècnicament, buscar i subministrar les millors solucions que es puguin trobar en el món industrial, donant el servei més eficient i professional de manera directa, i sempre adaptant-nos al màxim a les seves necessitats.

Com a distribuïdor de productes de màxima qualitat, fabricats per empreses de primera línia en tecnologia i de reputació mundial, disposem d'un ampli estoc que ens permet omplir les necessitats dels clients amb caràcter immediat.
Com Enginyeria a la nostra formació tècnica ia la llarga experiència en el món de la instrumentació podem desenvolupar projectes automatització i control amb confiança i garantia òptima.
Amb aquesta pàgina web pretenem establir un vincle de comunicació per oferir informació actualitzada sobre els nostres productes i serveis i estar en contacte permanent amb tots els nostres clients.
Contacti'ns, li donarem solucions als seus problemes de control!